Zapraszam na rybkę z frytkami. Proponowana przez mnie wersja jest bezglutenowa, rybę polecam smażyć tylko w przyprawach (bez panierki z mąki i jaj). Podajemy z sałatą i surówkami.
Składniki:
W tym czasie obieram ziemniaki na frytki. Smażę je w dużej ilości (0,5 litra) mocno rozgrzanego oleju. Solę zaraz po wyjęciu. Przeczytajcie więcej o ziemniakach na frytki.
Składniki:
- pstrąg tęczowy lub okoń
- ziemniaki na frytki
- olej
- sok z cytryny
- przyprawy
W tym czasie obieram ziemniaki na frytki. Smażę je w dużej ilości (0,5 litra) mocno rozgrzanego oleju. Solę zaraz po wyjęciu. Przeczytajcie więcej o ziemniakach na frytki.
świetna propozycja ryby uwielbiam, a ostatnio wręcz kocham:) dzieki za udział w akcji:)
OdpowiedzUsuń